Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 10. syyskuuta 2015

There's a voice in my head, says I'm better of dead


Levoton olo. Hyvin levoton olo. Asd. Aamuni alkoi siinä kahden aikaan iltapäivällä jäätävällä ahdistuskohtauksella. Itkin, itkin, löin, löin ja hyperventiloin. Pää käski viiltää, pää käski hypätä parvekkeelta. Etsin epätoivoissani kaikki kaapit löytääkseni rauhoittavia, mutta eihän niitä ollut. Sen sijaan löysin lääkekätköni, ja pää käski vetää kaiken kerralla. Onnistuin välttämään kuitenkin kaiken muun, paitsi itsensä lyömisen, ja nyt jalka sinertää ja kuumottelee. Kohtaus meni ohi yhtä nopeasti ja yllättäen kuin alkoikin, ja tilalle jäi tyhjyys. Tyhjyys ja päänsärky. Eilen iski flunssantapainen ja lähinnä se päänsärky ajoi hulluuden partaalle. Mutta nyt vähän parempi. Ibumaxin voimalla.

On erittäin huono naamapäivä kaiken lisäksi. Oksettaa katsoa peiliin. Halusitte tietää. Ja kaikesta huolimatta on olo että tahtoisin puhua, puhua niin perkeleesti. Tuntuu taas etten näe näyttöä ja pelottaa jos näkö huononee taas. Sekavaa. On niin kamalan levoton olo. Niin levoton että tekisi mieli vain heitellä tavaroita, juosta ympäri yksiötäni ja lopulta hypätä parvekkeelta. En arvosta, en pidä, ei, ei, ei, ei. Yritän rauhoittua, mutta se on vaikeaa kun tuoli, näppäimistö, vaatteet, lävistykset, silmälasit, hiukset, kaikki tuntuu väärältä ja pahalta. Koko ajan joku on huonosti, tuntuu liikaa. En pidä. Paniikki tahtoisi nousta taas pintaan, mutten halua. Taistelen vastaan. Mutta tuntoaisti käy ylikierroksilla ja kaikki ahdistaa. Tää alkaa mennä siihen että tunnen taas luuni (niin järjetöntä kuin se onkin). Hyi.

Todella ällöttävä olotila. Toistelen sitä, koska en voi keskittyä muuhun. Kevyet kosketukset (esim. hiukset) tuntuvat todella, todella pahoilta. On pakko painaa käsillä kovaa kun koskee kehoon, sillä hipaisut ovat tuskallisia. Käsiä on väänneltävä jatkuvasti sormissa tuntuvat paineen takia. Sama outo paine leviää käsivarsiin ja hieman jo jalkoihinkin. Tiedän, että pitäisi keskittyä muuhun, mutta ihmiselle kehon tuntemukset ovat kuitenkin aika tärkeitä ja häiritseviä tuntemuksia on vaikea saada mielestään. Ugh. Nukkuisin tätä pois, mutta nukuttuani viime yönä yli kuusitoista tuntia en usko saavani vielä unta.

- -

Aikaa kului. Rauhoituin. Söin pikapuuroa ja leipää ja nyt väsyttää. Levottomuus on poissa. Taidan mennä lukemaan Odininlasta ja odottamaan unta, joka ehkä saapuu, ehkä ei, ennen puoltayötä. Flunssakin tuntuu hieman hellittäneen, tai ainakaan päänsärky ei ole (vielä...) palannut. Mä yritän muistuttaa itseäni et näin se onkin. Siis että olot tulee ja menee, ja se kuuluu mun sairauteen, mutta että ne myös menee aina. Huomenna Katarina tulee! Huomenna on hyvä päivä. Tahdon sen olevan niin. Tai edes sellainen... ihan hyvä päivä? Jooko? (Pelottaa muuten että hammastakin alkaa särkeä, voi perkele, ei ole nyt sen aika saatana sentään!) Mutta nyt sitä kirjaa. Sitten unta. Sitten uusi päivä. Hyvää yötä :3 PS. Lupaan tehdä tuolle rumalle bannerille jotain tässä lähiaikoina :D

np: ☽ WIICCA ☾ - horrors in my backyard

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti