Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 21. syyskuuta 2015

Voiko pimeä itseensä imeä

Asunnossani mystinen pimeys, tai lähinnä valaistus. Ulkoa virtaa harmaata, mutta kirkasta valoa. Huone on silti pimeä, muttei niin pimeä että viitsisi sytyttää valot. Kohta ehkä antaudun silti kääntymään valojen puoleen, sillä silmät sekoavat tässä valaistuksessa. Näin tosiaan Milkan, ja tajusin jälkikäteen että seikkailtiin lähes kolme tuntia ... ei juuri missään - ja vähän kaikkialla. Oli erittäin mukaisa nähdä, tuli avauduttua ja naurettua ja pröötpräätpriit ♥ Ulkona ei ollut lainkaan niin kylmä kuin miltä siellä näytti, ja meinasimme sulaa jo ensimmäiseen kohteeseemme Postiin. Onneksi Pepsi Max pelasti pahimmalta kuolemalta - hetkeksi. Kaiken jälkeen (...) palasin kämpille, söin ja nukuin, sillä viime yönä tuli nukuttua parisen tuntia ja joku kämänen tunti kämpille saavuttuani. Saa nähdä monelta huomenna jaksaa herätä... Argh. Viime yönäkin yritin, mä tosiaan yritin, nukkua, mut eihän siitä mitään paskanvitun apua ollut.

Eilinen ilta tosin... no, se meni vähän huonosti. Päättyi. Huonosti. Ajattelin ensin, etten edes kirjoita tästä blogiin, mut toisaalta, miksi en? Takapakkien pitäisi kuulua asiaan. Joten, siis. Saatoin viiltää. Nyt kättä koristaa kymmenen sentin mittainen railo. Reaktioni, rehellisesti? Olin tyytyväinen. En nyt iloinen, mutta. You know. Eniten mua vituttaa tässä että "normaali" laastari on niin liimapitoista että iho menee rakkuloille pelkästä ajatuksesta, mutta pikasiteet ovat nykyään ainakin Lahdessa apteekin kassojen takana, ja pelottaa että alkavat tenttaamaan mihin tarvin pikasidettä ja tulee "moi pitää mennä" -tilanne. Sairas mieleni laski heti mielessään, monta tikkiä tuohonkin ois saanut - eikä tietenkään mennyt niitä hakemaan. Ja miksi olisin mennyt. En mä ennenkään ole "tarvinut". Ja miksi olisin 1) herättänyt porukat ja 2) ajanut yhteensä seitsemänkymmenen kilometrin matkan vain tullakseni haukutuksi? No deal.

Nyt. Nyt mä aion vain olla. Ehkä mussuttaa hieman sipsejä... Oops. Ja valaistus on edelleen surkea vaikka suljin kaihtimet ja laitoin valon päälle. TARVITSEN LISÄÄ VALOJA. En kestä tätä keltaista paskavalaistusta. Murrh. Mutta joo. Hoitajasta tai lääkäristä ei kuulunut mitään, mikä on ehkä hyvä - tai huono. Muistaakseni viikon päästä aika polille, joten ehkä sitten sanovat jotain kysymykseeni. Tää ny oli taas vähän tällanen ja sellanen postaus, mutta tulipahan kirjoitettua. Ottakkee tänpäiväinen instagram -naamakuva!


np: Pyhimys - Celeste

3 kommenttia :

  1. Tuitui oli ihana nähdä ;_; toivottavasti sipsit tuovat edes pientä lohtua oloonne, jos eivät niin lisää sipsejä! ♥

    VastaaPoista