Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Z, X, E


Käsivarren yläpuolta koristaa koko matkalta laastariarmeija. Yhteensä kolme viiltoa (kyllä, menin viiltämään vielä toisen kerran eilen), juuri niin että laastarit mahtuvat olemaan. Olen väsynyt, niin kovin väsynyt, mutta kun kaadun sänkyyn uni ei tule, ja pyörin tunteja tyhjyydessä. Välillä jaksan lukea - hetken - sitten väsymys vie voimat ja vain olen. Harmittelen, että käsi on joko arpien tai laastarin peitossa. Olisihan olkavarressa hieman tilaa, mutta yritän pysyä erossa siitä. Toistaiseksi. En tiedä mitä mulle tapahtuu, on tapahtumassa. Pelkään harhoja, joita ei ole. Kai. Pää tuntuu raskaalta, ajatukset samoin. Mahdottoman, mahdottoman raskaita kummatkin. Pelkään menettäväni kaiken, koska en vain jaksa. Jokin potkii mua eteenpäin, pakottaa hymyilemään ihmisille. En osaa enää lopettaa. Kättä repii välillä inhottavat tuntemukset, mutta ne kertovat vain mun olevan elossa. (En ehkä tahtoisi olla.) Itku repii kurkkua, muttei koskaan tule esiin. Mä en ole mitään, mä en ole mitään. Väsyttää, mutta tiedän etten saa unta. Väsymyksessä on vain yksi hyvä puoli: en jaksa ajatella viiltämistä. Vaikka tahtoisin. There will be a shitstorm. Enkä jaksaisi kohdata sitä kaikkea paskaa, joka mun niskaan kaadetaan. Miksi, miksi, miksi, miksi? Miksi aina on kyse teistä? Tässä on kyse vain minusta. Auttaisitte sen sijaan että rankaisette. Ruoka homehtuu jääkaappiin. Syön, mutta huomaan välillä että mua huippaa mystisesti. Ehkä mä kuolen tähän, ehkä mä...

Ei tarpeeksi, ei koskaan tarpeeksi. Ei tarpeeksi verta. Ei tarpeeksi rasvakudosta. Ei tarpeeksi väsynyt, jotta olisi oikeutettua vain olla. Ei tarpeeksi viiltoja. Ei tarpeeksi kuvitteellisia tikkejä. Ei tarpeeksi huono olo, jotta se olisi huono. Ei tarpeeksi unta. Ei tarpeeksi kipua. Ei tarpeeksi lightkolaa. Ei tarpeeksi. Sä et ole tarpeeksi, sä et osaa olla tarpeeksi, sä et ole. Ei paitsi, olet sä hyvä yhdessä: hyvä epäonnistumaan. Siinä sä loistat, siinä sä olet paras.

np: Lana Del Rey - Swan Song

1 kommentti :