Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 19. lokakuuta 2015

Blogiystävänkirja

Tää pyöri (ja pyörii edelleen? en tiedä) hetki sitten ainakin blogeissa, joten myöhäisherännäisenä (ja tylsyyksissäni) teen sen (vasta) nyt (paljon sulkuja)! Toivottavasti jollekin edes tulis jotain yllättävää "tietoa" hehs... :3


SUOSIKKI...

...kaupunki? Lahti! Se on vaan paras ((ruman)kaunis järvikaupunki), tarviiko edes hei perustella?? Sit tulee Jyväskylä (kaunis järvikaupunki) ja sit Tampere (kaunis järvikaupunki)!

...lomakohde? En ole lomaillut vuosiin silleen niinko matkustamalla jonnekin kauas. Eihän sen aina tarvisi niin ollakaan, että menee kauas, mutta oletan että "sänky tossa vieressä" ei ole se mitä tässä nyt haetaan. En oo oikeen käynyt missään kivassa, en pidä turistilomarannoista tai kuumasta. Ehkä kaupunkiloma Berliinissä ois mitä toivon? Tai sit kaks viikkoa Uudessa-Seelannissa? En tiedä.

...biisi? Apuaaaa. Tällä hetkellä vai paras ikinä? Ehkä sanon vaan muutaman tänhetkisen kivan, ei mitään absoluuttista parasta? Draama-Helmi - Vihalista ja sit samalta Ginirynnäkkö! Pyhimys - Celeste ja samalta Kaikkea pahaa! Ja Sipuli :---D! Tove Lo - My Gun! Ruger Hauer - Sig Sauerkraute! Ja sit pari vähän enemmän tai vähemmän vähän vanhempaa: Placebo - A Million Little Pieces ja sit Song to Say Goodbye! Lasten Hautausmaa - Kiputyttö! Capital Cities - Safe and Sound!

...ravintola ja annos? Apua taas, en mä käy ravintoloissa? Ehkä... Amarillosta ribsejä ;_____;!

...juoma? NO TARVIIKO TÄTÄ EDES KYSYÄ?? :-------------DDDDDDDDD (Pepsi Max 4ever)

...leffa? Nnnnnnnnnnngh. En ole nähnyt paljoa elokuvia :( Kaunis mieli ainakin. Anime -puolelta vaikka Tuulen laakson Nausicaä (lols). Potterit! Mut en mä toisaalta tiedä oikeen :----D Monet!

...tv-sarja? En katso. Piste.

...kirja? AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!11111 En voi olla liian innoissani tästä kysymyksestä. Mut siis. Laitetaan lyhyt listaus niistä jotka tulee ekana mieleen, ok? Pilvikartasto. Johanna Sinisalon ja Leena Krohnin kirjat. (Oon mä lukenut tietokirjallisuuttakin joten:) Hulluuden historia. Torey Haydenin kirjat. Nancy. Routasisarukset -trilogia. Murakamin 1Q84. Jalostamo. Plath ja tietty se The Bell Jar. Ready Player One. Ja hei tietty ei saa unohtaa tätä: Kapteeni Sinikarhun 13½ elämää! Ja sanotaan ny viel vaik et... Pimennys. Itsemurhamuistelmat! Se oli lievästi vaikuttava teos!

...asu? Saako tähän vastata vaate tai asuste? Tai kengät? En tiedä apua! Jotain mustaa sen on oltava kuitenkin >:3 ♥

...meikkituote? You've gotta be kidding me? MEIKKEJÄ? Hyi. Huulipuna(t).

...hiustuote? NNNNNNNNNNNGHHHH. Lushin palashampoot? Ah.

...sovellus? Whatsapp, eli kavereiden kesken wasabi.

...instagrammaaja? Äääh, en mä ees muista ketä seuraan *menee katsomaan*... En mää tierä. Minä!

...aamurutiinisi? (Pitiks tän olla kans suosikki? No, nyt se on! :D) Ei mulla oo aamurutiineja. LÄÄKKEET!


Mitä vaatekaapistasi löytyy? Se on vähän ko Anssi Kelan vaatekaappi: mustaa, mustaa, mustaa, tääl on yks harmaa oho, mustaa, mustaa, mustaa... HEHHEHHEE!

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Eh. Lasken matkaksi matkan ystävän luo yöksi: vaatteita, hygieniakamaa, lääkkeet. En mä kai muuta. Oon harjotellu vähentämään, etten lähe siis aina yhen yön reissulle kolmen ison matkalaukun kanssa - siis enää... XD

Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? Tuota. Kaivan nenää ja piereskelen. :3

Mitä laukustasi löytyy aina? Jos olen siis liikkeellä niin: puhelin, lompakko, avaimet. Oon aika tylsä :( Ei mitään jännää siellä yhyy.

Viimeisin sisustusostoksesi? Eeeeeeeeh (sanoin ton muuten ääneen). Itseasiassa en maksanut edes itse mut sellain rautakehikkolamppu tai you know se sellain "varjostin"? En osaa selittää, niitä saa/sai ainakin Clas Ohlsonilta! (mainos ei maksettu ;)!)

Viimeisin Whatsapp-viesti? Retu sanoo: "Onneks kukaa ei kattonu"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Shoppailuun Trio (mut sekin vaikuttaa jotenkin kuolevalta, koko keskusta kuolee, yhyhyhyhyyy, pitää shopata enemmän et pidän sen hengissä!), syömiseen (jos tahtoo oikeesti parasta ja on varaa) ni El Toro ja drinkeistä en tiedä paskanvittua :3

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Oon syksyshopannut aikalailla kaiken mitä tarvin ja "tarvin" (ja mihin on varaa). Se vyö / ne vyöt, jotka edellisessä postauksessa mainitsin - ja ne New Rockit myös (mainittu edellisessä postauksessa linkin kera). Haluisin myös jonkun hameen ja/tai mekkosen vielä! Ja tekoturkiskaulahuivin!

Paras tapa tuhlata 50€? Tällä hetkellä laittaisin sen... varastoon :( Joko sitä orbitalia tai kenkiä varten! Pakko. Tai sit maksaisin laskuja, saatana sentään!


np: SMMMY - Apua apua!

8 kommenttia :

 1. Haha, tätä oli kiva lukea ja naureskelin muutamille kohdille yksikseni! Kiitos tylsän aamuni piristyksestä! ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva postaus :) Tein itse saman, näitä on kiva tehdä kun on tylsäää! :DD Halit <3

   Poista
 2. Kiva tämmönen hauska postaus :D voisin itsekin väkerrellä!

  VastaaPoista