Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Her lips are sealed

Kävin maanantaina nukkumaan siitä yhdentoista aikaa illalla. Nukuin kaksitoista tuntia, heräsin. Olin valveilla reilun tunnin ja nukahdin uudestaan. Laskin että maanantai-iltaisen nukahtamisen jälkeen oon tähän hetkeen mennessä viettänyt enimmäkseen nukkuen, vähän pyörien niin sängyssä sellaiset reilut kaksikymmentä tuntia. Valvoin koko eilisen tiistain aikana ehkä maksimissaan kuusi tuntia - sen verran, että ehdin syödä kahdesti vähän ja käydä kerran ulkona lenkillä koiran kanssa. Nyt sitten, yllättävää, ei väsytä juuri lainkaan. Tai väsyttää, mutten saa enää enempää unta. Joten valvon ainakin hetken.

Pari päivää tuntui ihan hyvältä, oikeastaan ihan hurrrrrrrrjan hyvältä. Nyt en enää tiedä. Pelottaa liikaa, kaikki (asiat joista en saa puhua). Kylmät väreet kulkevat alituiseen pitkin kehoani, alhaalta ylös, varpaista kohti päätä. En tiedä mitä pitäisi tehdä, liikaa ajatuksia, liikaa vastauksettomia kysymyksiä, joita en ole edes lausunut. Vatsa kurnii, mutta satsuma jonka olisin syönyt oli oudon samea ja karvainen - en siis uskaltanut syödä sitä, ja se oli viimeinen laatuaan. Harmittaa hieman. Päätä särkee, ehkä se on liiallinen uni. Toivon näin. Toivon, vaikkei mulla ole juuri toivoa minkään suhteen. Sitä ei vaan ole jäljellä.

- -

Kaksi tuntia on taas kulunut. Ahdistaa, väsyttää (muttei uneta) ja on nälkä. Luonnollista kai, siis nälkä, sillä söin kai liian vähän eilen. Paljon kaloreita, mutta vähän määrällisesti. On siis kai loogista, että vatsa tuntuu tyhjältä. Ja enhän mä paljoa olisikaan ehtinyt syödä kun en ollut edes hereillä. Porkkanaraastetta, juustokakkua, riisiä, pallaskalaa, maxi-tupla. Edelleen kylmiä väreitä. Tahtoisin vain nukkua. Oikeastaan tahtoisin lihaisan pitsan! Tai sittenkin vain nukkua. Tai no, mielellään molemmat. Aamupalaksi pitsaa sen jälkeen kun olisin saanut nukuttua. En tiedä, kaikki tuntuu vaikealta. Ehkä vain menen ja pyörin sängyssä. Aika (toivottavasti) katoaa nopeammin niin.


np: Draama-Helmi - Terroristit voittaa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti