Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kaatuvan seinän alle vie mun tieni

Päätä särkee. Taas. Mut voiko sillekään mitään. Millekään ei voi, lopulta. Superpositiivista taas, mut aina ei pysty. Usein ei pysty. Anteeksi. Vaikea keskittyä. Tärisen. Oon lähinnä nukkunut tänään. Tai pyörinyt sängyssä. Ja ravannut edestakaisin, lähinnä määrittämättön paikan ja sängyn väliä. Päämäärätöntä, kaikki. Hiukset roikkuu rasvaisina ja oksettavina, vaikka pesin ne (kai) eilen. En muista. Oon harmaa iholtani, jotenkin. Oksettava ilmestys kaikin puolin. Väsynyt. Oksettava. Väsynyt.


tää ilta


ostin joskus aikoja sitten sukkia


...ja pipan


...ja tääkin ilmestyi postissa joskus jo


Joona nukkuu (tai lähinnä kai esittää nukkuvansa, koska vihaa kameraa)

Väsymys, niin. Se on vahvasti läsnä. Turhuuden tunne. Niin voimakkaasti läsnä. Tästä tulee niin turha postaus, mutta. Antaa vittu mennä, menköön. On vain kamala olo. Tuntuu tyhjältä - ja silti olen ääriäni myöten täynnä; ajatuksia, tunteita, menneisyyttä. En tulevaa. Särky on läsnä jatkuvasti, koko ajan, käsissä tai useimmiten jaloissa. Siihen ei auta kuin uni, ja siksi kai mä nukun. Uni on pakokeino, kivusta - niin monenlaisesta. Tekee vain mieli huutaa, mutta oon niin jumissa etten saa ääntä ulos itsestäni. Vasenta kättä särkee, jomottaa, juilii (vihaan tuota sanaa). Mut sain mä sentään tänään pestyä pyykkiä. Pestyt vaatteet painoivat niin paljon, että piti levähtää jokaisen vaatteet jälkeen. Säälittävää, mut se on tää väsymys. Se vie voimat.

On niin helvetin vaikea keskittyä mihinkään. Ajatus ja silmät pomppivat aiheesta ja näystä toiseen. En vain haluaisi vielä nukkumaan, mutta kai se on pakko. Heräsin joskus siinä... yhden aikaan(?), ja nukuin tosiaan jälkeen kolmeen vielä. SATTUU, MUHUN SATTUU. En voi keskittyä kuin siihen, jos keskityn. Se on selkeää, valkoista kipua. Kipua, jota ei kai oikeasti ole olemassa. Tää postaus on sekava kuin mieleni just nyt (tai oikeastaan mieleni on vielä sekavampi). Voi jumalauta ja vittu sentään. Tekis mieli vain poistaa koko paska, tai tää teksti ainakin, mutta tältä musta tuntuu nyt, joten kai on ihan ok kirjoittaa niin. Ei tää oo mikään taideblogi. Joten jätän tän tähän.

np: Lampela & Lampi - Sirkuskarhu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti