Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 10. lokakuuta 2015

Niin musta enkeli saapuu ja vie mut saunaan nukkumaan

En jaksa kirjoittaa. Oon hieman jaksanut paperipäiväkirjaan, mut sekin on turhaa. Kaikki on turhaa. Mä olen turha. En osaa enää viiltääkään. Olen huono. Mun ajatuksen pyörii rataa "en jaksa, olen turha, väsyttää, ahdistaa, en jaksa, olen turha, väsyttää, ahdistaa". Kehää. En osaa olla iloinen, kunnolla. En tyytyväinen, lopulta. En onnellinen, ikinä. En vain jaksa. Itseäni, muita, mitään, ketään. Hengittää, olla, nukkua, olla hereillä. Vielä neljäkymmentäkaksi tuntia ja risat, että pääsen polille. Vaikkei sekään mitään auta, ei todella. Mut. Jotenkin. Ne tapaamiset kuitenkin on mulle pakokeino, purkautumispaikka, en tiedä. Haluan pois.


Tän päivän mä olen vain nukkunut. Herännyt, ottanut lääkkeet, nukkunut. Herännyt, nukkunut. Herännyt, syönyt, nukkunut. Herännyt, nukkunut. Horrostanut jos en ole nukkunut, pyörinyt sängyssä. Ei ole ollut voimia mihinkään. Ehkä eilinen vei ne, olin niin paljon liikkeessä ja liikkeellä. Paino sentään on pudonnut, tai mun vaaka on rikki - tai se todennäköisin: olen vakavasti sairas ja paino tippuu sen takia ja kuolen pian. Tunnen outoja kipuja eri puolella kehoa, lähinnä jalkoja ja päätä särkee, mut välillä rintakehässä muljahtelee. En vain jaksa enää. Turhaa. Kaikki on turhaa. Kulutan muiden aikaa ja yhteiskunnan varoja. En tiedä. En vain jaksa. Enää. Vieläkään.

np: Draama-Helmi - Vihalista

1 kommentti :