Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 17. lokakuuta 2015

Oi pimeyttä kuinka taas sinuun rakastuinkaan uudestaan

Ahdistaa aivan jumalattomasti, tärisen. Mietin vain kuolemaa, vain kuolemaa, vain kuolemaa, kuolemaa. Ja hieman laihtumista. Ja sitten taas... Ei, se ei ole oikeutettua kenenkään muun silmissä, mutta kyllä, mun sisimmässäni, kyllä, kyllä, kyllä. Mä humallun tästä varmuudesta: mä pystyn siihen. Jos mä en saa kunnon apua, kun kaikki on ohi - mä lähden. En vielä, en ehkä aikoihin, mut mä lähden. Ehkä jo ennen sitä kirottua vanhenemispäivää. Mua oksettaa ajatus kahdestakymmenestäkuudesta eletystä vuodesta, joita en ole elänyt.


Askelmia uupuu, kaiteet loppuu kavaluuteen
Hetken laulu antaa etumatkan ikuisuuteen

Alhaalla odottaa vain loimi syvän veen,
valmiina peittelemään kylkeen syvänteen, laupeuteen laineillansa

Mä niin pidän sanoista. Sanat on jotain voimakasta - parasta mitä olen kohdannut. Mut lopulta sanatkin loppuu; kaikella on rajansa - ja loppunsa - myös sanoilla. Pitäisi tietää niin monta asiaa vielä, lähinnä miten järjestän käytännön puolen. Mut täs on vielä aikaa. Aikaa myös pelätä. Aika on juuri nyt - kliseisesti - mun paras ystävä, ja pahin vihollinen. Ehkä mun pää käännetään, ehkä ei. Mut kun aika on lopussa, myös mä katoan. Surullista, lohdullista. Mä tiedän olevani heikko ja säälittävä, itkeväni kuolemanpelon edessä, mutta rauha ja vapaus ovat suurimmat arvot mulle. Mä vien sanat mukanani, ja elän niiden kanssa ikuisesti valkoisessa tyhjyydessä.

PS. Kiitos sinä anonyymi, joka poistit(?) kommenttisi tuosta edellisestä postauksesta (vai eikö se vain näy? lagaako blogger?). Sain sen kuitenkin. Kiitos kauniista sanoistasi. Liikutuin.

np: Viikate - Avoimen maan äärellä

2 kommenttia :

 1. Täällä minä, joka kirjoitin sen kyseisen kommentin! Mulle on jo muutaman kerran käynyt sama, että kommentti on hetken päästä kadonnut jonnekin bittiavaruuteen!? Missä lieneekään sitten ongelma... Mutta ihanaa, että ehdit lukea sen! <3

  PS. Toivottavasti tää kommentti ei taas tee katoamistemppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle tulee näistä kaikista sähköposti-ilmoitus, että ellei siinäkin tapahdu jotain ihmeitä niin näen kyllä KAIKEN :-----D kiitos vielä!

   Poista