Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Protect me from what I want

Reetan luona oli erittäin mukaisaa. Jäin vielä toiseksikin yöksi. Koska oli mukavaa, ja koska pelkäsin tulla yksin kotiin istumaan. Nimittäin perjantai-iltana se alkoi taas. Kuolekuolekuolekuole sun täyryy kuolla tapa ittes nyt viillä syvään tapa ittes tapa tapa tapa tapa. Enkä mä pystynyt siitä sanomaan mitään, sillä mitä se olisi edes auttanut? Olisin vain pilannut Reetan illan. Ja tuo on jatkunut siitä tähän hetkeen saakka. Ahdistus vain voimistuu, väsymys kasvaa, en jaksa enää. Jos mulla olis kunnon köysi. Jos en pelkäisi niin paljon. Jos huomenna ei olisi poli. Mä lähtisin täältä nyt. Tyhmää ajatella et joku poli vois mut pelastaa, mut. Mä en ole kai koskaan kieltänyt tyhmyyttäni. Ja oon kussut taas rahatkin niin että mulla ei ole oikeastaan ollenkaan käyttörahaa koko kuuksi, maksan vain laskut ja vuokran, siinä se. Mulla ei ole voimia korjata itseäni. Mä en ehkä edes halua. Haluan vain saada voimat tappaa itseni. Taidan olla liian väsynyt viiltämäänkään, ja sekin vituttaa. Ehkä olis vain pitänyt jäädä juna-asemalle ja odottaa seuraavaa ohittavaa junaa. Mä levitän vain pahaa oloa ympärilleni, kukaan mun lähellä ei voi hyvin niin kauan kuin mä elän. Mä en vain... osaa elää. Jaksa elää. Halua elää.

Ystävät rakkaat, anteeksi.


np: Swallow the Sun - The Ship

5 kommenttia :

 1. ei tarvitse pyytää anteeksi. sun tunteet ei oo vääriä, tai siis se mitä tunnet. <3

  VastaaPoista
 2. :'( kumpa voisin jotenkin auttaa sua.. Toivon ettet tee itselles mitään❤❤!!!

  VastaaPoista
 3. Yritä vielä taistella! Sussa on paljon hyvää ♡

  VastaaPoista
 4. Toivon että jaksaisit taistella kaikesta tuskasta huolimatta. Olet arvokas ja sua rakastetaan vaikka et sitä nyt jaksaisikaan uskoa <3

  VastaaPoista