Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 12. lokakuuta 2015

Rust and stardustOksettava olo ei katoa. Eikä päänsärky. Tai muut säryt. Selvempi hetki; ymmärrän niiden johtuvan sairauksistani. Näytin polilla päiväkirjaani, johon olin avoimesti (mielestäni avoimesti) tallentanut mieleni liikkeitä. Se oli kuulemma surullista luettavaa. Puhuttiin dissosiaatiohäiriöstä, hoitaja luki mulle siitä jostain kirjasta, joka käsittelee aihetta. Mä en kai vain jaksanut oikein ymmärtää, en ollut kunnolla läsnä. Ja sit mun pitäisi olla, mutta hoitajan huone on niitä harvoja paikkoja, joissa voin antaa itselleni luvan olla oma itseni - ja siksi läsnä oleminen on vaikeaa. En edes kyllä oikein tiedä, mitä läsnä hetkessä oleminen on. Se on jotain niin mystistä ja kaukaista, että mun on vaikea tavoittaa termin merkitystä. Puhuttiin persoonan osista ja niiden tehtävistä. Tuntui, että hoitaja aina korosti sanoja "vaikeissa dissosiaatiohäiriöissä", ja menin hämilleni. Ehkä vain kuvittelin. Itketti.

Oon kovin väsynyt. Mun on tehnyt jo pitempään mieli kuvata video teille. Jos huomenna jaksaisin ja ehtisin (pitää käydä sitä varten suihkussa ja ja ja ja). Jos kenelläkään on ehdotuksia aiheista, joista haluaisi kuulla mun puhuvan, niin huudelkaa kommentteihin! Muuten taidan vain höpöttää. Jos jaksan. Tai ehkä kuvaan vain mun naamaa kun tuijotan tyhjyyteen, se olis hauskaa myös. ... Not. Mut just nyt tuntuu että mun yllä on niin paksu peitto kaikkea pahaa ja kamalaa, etten jaksaisi edes ajatella. Silti mä ajattelen, hengitän ja olen. Vaikka en tahtoisi. Oon ihastunut Cult of Lunan musiikkiin, jotain positiivista sanoakseni. Se on juuri sopivaa musiikkia tähän mielentilaan, ja muutenkin jotenkin ... rauhoittavaa. Hain myös uuden terän varastostani, ihan vain varmuuden vuoksi. En ehkä käytä sitä nyt, ehkä joskus tulevaisuudessa taas, mutta se on hyvä olla varalla olemassa. Nuha vaivaa, ehkä mulle on tulossa syysflunssa?

Vaikea keskittää katsetta mihinkään. Tai siis, sumeaa. Ehkä olen vain väsynyt. Välillä olen vihainen, sillä ajoittain ymmärrän, että kaikki paska mun niskassa taitaa johtua lapsuuden traumoista - traumoista, joita en vielä edes pysty kunnolla muistamaan. Välillä olen vihainen itselleni, että annoin tän tapahtua mulle. Välillä mä ymmärrän. Kuten sanoin, hieman selkeämpi hetki. Oon syönyt tänään vain paskaa: persikkarahkaa, karkkia ja pitsaa, mutten ole jaksanut välittää. Ei ole tosin ollut juuri nälkäkään, ja silti ängin pitsaa itseeni kuin viimeistä päivää. Ei tehnyt hyvää mun laihdutusyritykselle, joka meinaa kaatua jo itsestään. Paino on käynyt jo yhdeksänkymmenenviiden puolella, mutta pompannut kaksi kiloa takaisinpäin. Ehkä se on normaalia, ehkä olen vain huono ja laiska.

Sain mä eilen luettua Odininlapsen loppuun. Siinä oli enää reilu neljäkymmentä sivua jäljellä, enkä meinannut saada sitä luettua millään. Odotan jo jatko-osaa, jotenkin vaikka tuo ei ollut ehkä kerronnallisesti tai sanataiteellisesti hienointa ikinä, niin. Se tarina, se maailma jonka se maalas. Haluaisin asua Yminmaassa, vaikuttaa kauniilta paikalta. Tän tekstin kirjoittaminen piristi hieman, jotenkin mystisesti. Ei väsytä enää niin paljoa. Melankolinen olo, ja se ei ole edes kovin huono asia. Silleen, kauniilla tavalla väsynyt. Samalla kuitenkin raskas ja loppuunpalanut. Yritän muistaa ettei tää ole tätä aina, kamalaa, elämä. Mutta jos tällä hetkellä noin yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia ajasta, jonka muistan, on kamalaa... On vain kamalan vaikea uskoa siihen, parempaan. Jos selviäisin tänään ilman viiltämistä - tai sen yrittämistä - niin se olisi ensimmäinen päivä ainakin viikkoon. Nyt ei vain jotenkin jaksaisi, vaikka pää huutaa mitä huutaa. Väsyttää.

np: Cult of Luna - Passing Through

6 kommenttia :

 1. Kerro sun venytetystä huulesta! Miten se voi ja millasta oli parantumisaika?

  VastaaPoista
 2. Kerro jotain mitä kukaan ei susta tiiä :DDD tai jostain oudosta tavasta mitä teet yksin yms tms jne?! :D en tiedä. tykkään katella myös niitä kun höpäjät vain aiheesta tai ilman ja siitä sivusta. love ya. <3

  VastaaPoista
 3. Joku video ois tosi kiva! En kyllä osaa ehdottaa mitään kun on vähän hankalaa keksiä itsellekkin näitä videoaiheita. :'D Jaksamisia sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Kerro asioista jotka tekee sut nyt iloiseksi, vaikka se onkin vaikeeta :3 puhu vaikka sun lempibändeistä! Sun videot on parhaita ja oot muutenki ihana ♥

  VastaaPoista
 5. "En edes kyllä oikein tiedä, mitä läsnä hetkessä oleminen on. Se on jotain niin mystistä ja kaukaista, että mun on vaikea tavoittaa termin merkitystä."

  TÄMÄ, tuhat kertaa tämä.

  VastaaPoista
 6. Kerro nistä Lushin tuotteista! :D Ota koira mukaan videolle!

  VastaaPoista