Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 1. lokakuuta 2015

SyksybluesHieman parempi päivä. Tai aika paljonkin. Eilinen oli semikamala päivä, nukuin nukuin nukuin nukuin, mutta tänään taas osaa jopa nauraa. Jaksoin sentään eilen käydä illalla lenkillä äidin ja koiran ja vähäakkuisen kameran kanssa, sieltä noi ylläolevat kuvat. Väsymys vaanii kuitenkin jossain tuossa ihan lähettyvillä, mutta yritän pitää sen kaukana. Ja rauhoittua, etten väsy enempää. Mutta joo. Yritän myös nauttia tästä paremmasta. Ehkä tää tästä? Huomenna taidan suunnata Hyvinkäälle R:n luo ja paijata sen elukoita ja nauraa vähän lisää. Hyvinkäälle on onneksi halpaa mennä, oon nimittäin vitun peeaa jo nyt vaikka rahat tulee vasta kohta. Hehs, hauskaa. Mut ennen lähtöäni näen vielä Saraakin! Mä yritän kovasti et ois kivaa, että näen kivoja ihmisiä, teen kivoja asioita. Yritän kovasti jaksaa. Paska olo on niin perseestä ja mulla on kuitenkin kova halu voida hyvin (ainakin tänään taas).

Laitoin mä eilen lääkärille sähköpostia. Siitä kun on niin sekavat olot siitä mitä sairastan, sairastanko mitään, olenko mitään, mitä olen. Ja taisin selittää jotain muutakin ohimennen, mutta pointtina oli se että tahdoin tietää mitä mun kohdalla hoidetaan. Panikoin suuresti, odotin huutoa ja lyömistä tyyliin. Mutta niin vain hieman ennen aamukasia oli tullut lääkäriltä vastaussähköposti, jonka sisällön voisin tiivistää seuraaviin: "Diagnoosisi on edelleen F20.9 Määrittämätön skitsofrenia. - - Lisäksi oireilussasi on viitteitä varhaisesta traumatisoitumisesta psyykkisesti. Tähän liittyen sinulla voi olla ajoittaista turvattomuuden tunnetta, joka vaikuttaa arjessa selviytymiseen.", sekä että mun "hoidon tavoitteena on näiden oireiden lievittyminen / parempi hallinta keskustelu- ja lääkehoidon tuella." Jotenkin vain... helpotus. Ensinnäkin jo koska pelkäsin että mä olen vain kuvitellut kaiken ja olen ns. luulosairas. Toiseksi koska edelleen skitsofrenia. Ei DIDiä, ei muutakaan pelottavaa tai vierasta. Tuttu ja turvallinen skitsofrenia. Olen ehkä outo, mut tää tuo turvaa, tietää etten kuvittele kaikkea vaan että mua oikeasti pitää ja halutaan auttaa.

Nyt suurena ongelmana on että en tiedä tahtoisinko neuloa, mennä ulos, datailla vai värittää? Toisaalta on sen verran levoton olo etten jaksa keskittyä, joten neulominen ja värittäminen ehkä saavat jäädä toiseen kertaan. Ulos pääsen myöhemmin kun on koiranlenkityshetki. Joten... ehkä vain datailen ja kuuntelen repeatilla Halseyn  BADLANDS -lätykkälevykäistä :----D Limsa loppuu ja jalkoja särkee ja jännitän jo hirmuisesti huomista junamatkaa (ja junanvaihtoa, ja löydänkö oikean laiturin, ja entä jos myöhästyn vaihdosta, ja ja ja ja!), mutta. Yritän kaikesta huolimatta hymyillä tän päivän. Hymyä siis teidänkin päiväänne :3333 ♥

np: Halsey - Drive

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti