Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Meen autotielle makaamaan eikä kukaan mua huomaa

Tahdon kuolla. Tahdon kuolla. Tahdon kuolla. Tahdon kuolla. En näe enää mitään muuta vaihtoehtoa, en oikeasti. Hoitohenkilökunta ei halua enää kuunnella mua, ja perhekin myötäilee niiden "ulkoilulla kaikki paranee" -asennetta. Alan vahvasti olla sitä mieltä, että vika on mussa. Että mä en osaa, mä en pysty, mä en voi, mä en kykene tähän. Mua ei ole luotu tällaiseen, elämään, pysymään hengissä. Mä en osaa, en pysty, en voi, en kykene. Ja eniten: mä en jaksa tätä. Mä en jaksa olla tällainen; epäkelpo, viallinen, virheellinen, huono. Välillä niin pohjalla masennuksessa, välillä ahdistuneen levoton. Jatkuvasti väsynyt. "Lopeta toi ja ala vain elämään, kyllä se siitä!" Ai miten? Jos hengittäminen sattuu ja tahdon vain nukkua ja/tai kuolla pois? "Sulla on vain väärä asenne!"


Kukaan ei voi auttaa mua. Kukaan ei halua auttaa mua. Mä olen yksin tän kaiken kanssa, yksin pimeässä, yksin epätoivossa. Muhun sattuu, mutta sillä ei ole merkitystä; mulla ei ole merkitystä. Tahdon luovuttaa just nyt, tällä sekunilla, mut joku pieni epälooginen ääni sanoo etten saa tehdä sitä nyt, en täällä, en isovanhemmilla. Oon aiheuttanut pelkkää paskaa olemassaolollani koko vitun elämäni ajan, joten en saa aiheuttaa enää yhtään ylimääräistä paskaa kuolemallani. Miksi kaikki on niin vaikeaa, miksi mä olen niin väärin? Miksen osaa elää, miksen enää edes halua elää? Mitä olen tehnyt väärin, mistä mua rangaistaan? Mulla on vain enää yksi viimeinen toivomus: päästäkää mut pois täältä, tästä elämästä ja maailmasta. Kiitos ja anteeksi.

np: Keko Salata - Melkein kuollut

7 kommenttia :

 1. minä uskon että sua voitais auttaa, sulla on vaan ihan paskat hoitajat. sori tää suorapuheisuus mutta toi hoitosuhde ei toimi, aiheuttaa enemmänkin huonoa sulle. sulla on oikeus vaatia sellainen hoitaja jonka kanssa menee paremmin. oikeasti ei kannata vielä luovuttaa. kokeile ees vielä sitä, että vaihat hoitajaa. toivon tosi paljon että jaksaisit vielä vähän vaikka kuulen kyllä väsymyksesi.. voi Elina. olet niin tärkeä.

  VastaaPoista
 2. Sussa ei ole mitään vikaa! Sulla on erittäin painavat syyt siihen jaksamattomuuteen yms. Joskus suurin saavutus on päästä sängystä ylös, tai ylipäätään hengittää. Sulla on lupa olla väsynyt. Älä kilttipieni ruoski itseäsi yhtään enempää!

  VastaaPoista
 3. mitkään sanat ei ehkä auta mutta haluun sanoa että oot upea ihminen. sinä ja tämä blogi on usein mielessä ja toivon todella paljon että saat tarvitsemaasi apua. jaksamista ihan hirveästi. <3

  VastaaPoista
 4. :'( ei sussa oo mitään vikaa❤ toivoisin kovasti että jaksaisit vielä :'( ❤ oot tärkeä❤ voimia valtavasti❤❤!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa suoraan sanottuna ihan kauhealta tuo hoitosuhde :( Selvästikään siellä ei ymmärretä, kuinka huonosti voit. Olen samaa mieltä toisen anon kanssa, että tämänhetkinen hoitosuhde aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää sinulle ja että hoitajan vaihtamista kannattaisi vielä yrittää. Toivon niin sydämestäni voimia sinulle että jaksaisit vielä yrittää kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 6. ❤❤❤❤❤❤❤❤ halauksia paljonpaljonpaljon

  VastaaPoista