Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 3. marraskuuta 2015

"Niin mikä tää pointti tässä sun sähköpostissa niinko oli?"


Ei, ei mulla ollut mitään pointtia. Ei koskaan. En mä tarvi apua vaikka pyydän sitä. Otan kahdeksan Truxalia jotta uni tulis ennen kuin hajotan paikkoja, itseäni tai muita. "Noi sun tuntemukset on ihan normaaleja, kaikki tuntee noin." Hyperventiloin ja päässä heittää. En tunne mun kasvoja. "Et kai sä Elina vaan itke." Käyn läpi tapoja joilla tappaa itseni just tässä, just nyt. Jos oisin kyennyt liikkumaan, oisin lyönyt luurin korvaan. Mä huudan apua mut ketään ei kiinnosta, ei enää, ei kaikkien vuosien jälkeen. Mä en tiedä enää mitä mun pitäisi tehdä että mua kuunneltaisiin, että mut otettaisiin vakavasti. Kyyneleet valuu pitkin poskia, mut onneks uni tulee pian. Mä en jaksa. Ois pitänyt tappaa itseni sillon joskus, koska avun hakeminen on näköjään turhaa. Ehkä vain perun kaikki ajat, enhän mä enää tarvi niitä edes uusimaan lääkkeitä. Tunto häviää pikkuhiljaa kihelmöinnin saattamana myös muusta kehosta. En todellakaan tiedä mitä teen. Mä oon aina kuvitellut olevani yhteistyökykyinen, yrittäneeni, mut se ei näköjään riitä. Jos kirjoitan, et tuntuu kuin roikkuisin viimeisessä oljenkorressa josta en jaksa enää pitää kiinni niin ei mulla varmaan mitään pointtia ole. Elämä on vain niin hyvin turhaa.

np: Ghost Brigade - Cult of Decay

10 kommenttia :

 1. Tää on aika henkilökohtainen kysymys ja ymmärrän hyvin, jos et halua vastata tähän, mutta pidättekö te enää Eetun kanssa mitään yhteyttä tai ootteko lainkaan tekemisissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä me aina välillä. kavereita ollaan, jätkäporukassa kun pelataan lautapelejä niin tulee nähtyäkin joskus.

   Poista
 2. Yritä jaksaa vielä ♥
  toivotaan että tuut kuulluksi ja olosi paranee.
  Paljon voimia ja jaksamista :c älä luovuta vielä!

  VastaaPoista
 3. En osaa sanoa tähän oikein mitään viisasta, halusin vaan tulla sanomaan, että iiiiiiiso tsemppihali sinne suuntaan ja oon (liki) aina läsnä jos tulee jotain asiaa ♥

  VastaaPoista
 4. Todella perseestä, että ne ei ota sua vakavasti siellä polilla :( Olisiko sun mahdollista hakeutua vaikka jollekin yksityiselle taholle että saisit parempaa ja tehokkaampaa apua? Toivon sydämestäni että asiat järjestyy ja ettet tekisi itselles mitään peruuttamatonta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käsittääkseni yksityisellä puolella kaikki maksaa, eikä vain vähän. käsittääkseni hinnat lähtevät jostain 60€/käyntikerta, ja se ois aikamoinen nakki kuukaudessa jos vaikka edes kerran viikossa kävisin. enkä mä ole ollenkaan vakuuttunut että mua pystyttäisiin auttamaan missään :C kiitos kuitenkin ♥

   Poista