Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 21. marraskuuta 2015

On olemassa asioita, niin kipeitä ja vaikeita, ettei niistä puhumalla selviä


Mä huudan. Mä saan massiivisen paniikkikohtauksen. Mä kiljun peloissani keuhkojeni täydeltä, kun tunto katoaa ja tunnen järjen katoavan samalla. Sä huudat mun korvaan että mun pitää olla hiljaa ja että mulla ei ole mitään oikeutta huutaa sun kodissa. Jokin napsahtaa, ja yritän lyödä. Lisää huutoa mulle, uusi paniikkikohtaus, pakenen huoneeseeni. En uskaltanut poistua koko aikana kun olitte hereillä. Välttelin vessahätää, välttelin janoa. Niillä ei ole väliä, kunhan ei vaan enää huutoa mulle. En tiedä miten selviän huomisesta. Yritän vain valvoa myöhään ja nukkua pitkään ettei tarvisi kohdata maailman vihaa ja omaa epäonnistumistani. Yö on ainoa turvani.

Päätä särkee itkun määrästä. Olen yksin ja peloissani. Eikö kukaan voi auttaa, eikö kukaan voi pelastaa? Mä en jaksa enää, mä en jaksa enää. Jos tietäisin varmasti ettei koiralle jäisi ikävä, jos tappaisin itseni - tappaisin. En vain halua että viaton eläin kärsii takiani yhtään enempää kuin on pakko. Olen jo aiheuttanut sille pentuna traumat itkemällä koko ajan. Nyt se pelkää ihmisiä, jotka itkevät, ja alkaa purra niitä kun ei tiedä mitä muutakaan tekisi - juuri kuin pentunakin, ja silloin en voinut kertoa sille, että se on väärin, sillä itkin vain lisää ja kovempaa jokaisen näykkäisyn myötä. Olen ikuisesti vihainen itselleni tästä; miksen hallinnut tunteitani paremmin?

np: Swallow the Sun - Lost & Catatonic

5 kommenttia :

 1. Voi sinä ihanaaaa :'(( ❤ haleja! Ja voimia <3

  VastaaPoista
 2. Tahtoisin niin paljon auttaa, mutta tuntuu ettei löydy mitään sanoja. Tiedän miten turhia kaikki ne "kyllä se siitä" -jutut on, kun olo on tarpeeksi paha ja toivoton. Mutta muista että ainakaan et ole yksin - täällä ruudun takana on monia, jotka pystyy samaistumaan sun teksteihin ja toivoo sulle pelkkää hyvää. Toivon ettet tee itsellesi mitään ja että sulle tulisi pian se vähän parempi kausi taas. Halauksia ♥

  VastaaPoista
 3. Ähh en osaa sanoa tähän kyllä nyt muuta kuin että tsemppiä ihan hirveästi <3

  VastaaPoista
 4. Voin niin kuvitella sen huudon ja samaistun kovasti siihen kuinka kamalaa se on ku joku huutaa sulle. Ei helvetti sentään. Mutta ihmisten vain on niin vaikea tajuta, käsitellä sitä, ku toisen pään sisälle ei näe. Pakko opetella antamaan anteeksi kaikki mitä muut tekee väärin, ku ei muutakaan voi. Seki on hemmetin raskasta. Sitten joutuu pakosta häpeämään itseään, vaikka aivan hyvin tietää ettei sille itselleen mitään voi eikä tahallaan hämmennä muita.

  Uskon että koiralle jäis ikävä. Se ei ajattele niin että sie olet aiheuttanu sille traumoja tai mielipahaa. Se vain rakastaa sillee niinku koirat rakastaa.

  Voi Elina osaisinpa sanoa jotain fiksua <3

  VastaaPoista