Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 26. joulukuuta 2015

Erase me (now)


Kaikki on merkityksetöntä ja kohtuuttoman raskasta. Olen koko päivän rukoillut kuolemaa; usein epätoivoisin itkusilmin, välillä vain loputtoman tyhjänä. Sanat ovat silti kykenemättömiä ilmaisemaan tuntemuksiani - niin turhia. Ahdistus kasvaa samaa vauhtia kuin alkoholimäärä muiden veressä. Syyttäviä, vihaisia ja pettyneitä katseita sekä sanoja perheeltä; isoäiti on kai hieman huolissaan musta. Olen epäonnistunut. Mä en halua elää enää hetkeäkään. Olen niin kamalan väsynyt. Maailma on niin paljon parempi kaikille ilman mua. Mä ilman maailmaa on niin paljon parempi mulle. Surullisinta on, että mua surettaa vain ne kaikki kirjat, joita en koskaan ehtinyt lukea. Miten jaksan odottaa? Kesään on luvattoman pitkä aika - ikuisuus. En tiedä, en lupaa mitään, kenellekään - edes itselleni.

np: Swallow the Sun - Heartstrings Shattering

1 kommentti :

  1. Rakaas :( ei täällä olis mikään paremmin ilman sua!! EI MIKÄÄN. Sun olo ehkä olisi, sitä en voi tietää. Mutta toivon, että sä pystyt olemaan täällä. Ei niinkään, koska mä tarvin sua. Vaan että sä löytäisit onnen!
    <3

    VastaaPoista