Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 26. helmikuuta 2016

Darling never trust there's another tomorrow in store just for you

Kirjoitan postauksen, julkaisen, yritän poistaa vanhan luonnoksen - ja onnistun poistamaan juuri julkaisemani postauksen. No, ehkä parempi näin. Ei mulla ollut mitään oikeaa sanottavaa, ei mitään uutta tai varsinkaan tarpeellista. Ja kirjoitinhan mä jo vajaat tuhatkuusisataa sanaa itsestäni Katarinalle sitä sen valokuvausprojektia varten. On pitänyt jo kai ainakin parin tunnin ajan lukea se vielä muutaman kerran läpi ja tarkistella sisältöä. Miettiä, osaanko nyt ilmaista asiat tarpeeksi yksiselitteisesti niin kuin tahdon. En ole aloittanut lähinnä koska en pidä tekstien viilaamisesta - en edes osaa sitä. Äh. En tiedä, ehkä jatkan nyt vain ilman pidempiä turhanpäiväisiä paskanjauhontoja Vilma Alinan uuden albumin kuuntelemista repeatilla - suhteellisen vaarallisissa määrin. Äh, peukku.


"maailma loppuu huomenna
jäljelle jää kuiskauksia
tuhkaa ja kultahippuja
tänään saat kaiken minusta
mä ajan mutkaan huomenna
ja vaikka käännän rattia
mä en ehdi ajoissa
- -
mä lähden sotaan huomenna
kannan valkoista lippua
mä palaan ehkä arkussa
tänään saat kaiken minusta
mun aivot pettää huomenna
menetän kyvyn puhua
en tunnista sun kasvoja"

np: Vilma Alina - Juha88 (feat. Teflon Brothers)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti