Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 18. helmikuuta 2016

Kun sisko mielensä menetti

VAROITUS!
postaus sisältää erittäin huonoa "huumoria", joka tosin on suurimmaksi osin tahatonta, mutta ole varoitettu...
kirjoittaja tosiaan kärsii aika pahasta unettomuudesta tällä hetkellä että juttujen taso huimaa päätä suhteessa siihen (vrt. normaali taso)
tän kirjoittaminen aiheineen aiheutti kaikenmoisia hepuleita, eikä ole varmaa onko se tarttuvaa vai ei
tätä kaikkea on tosiaankin käsitelty samalla linjastolla kuin hullu(j)a; siis varoitus allergisille

Joskus muiden blogien stalkkaaminen on - sen lisäksi että se on usein varsin mukaisaa - myös hyödyksi. Saattaa löytää asioita, joihin tuhlata rahojaan. Ja sitten voi kieriä materialismionnesta, kun paketti saapuu. Oih ja voih! Saatoin siis eksyä etsy.comin syövereihin, tarkemmin sanottuna Midnight Gypsy Alchemyn kauppaan (kiitos kaupan esittelystä tänne hihii!). Ensinnäkin ihastuin jotenkin tuohon koko ideaan. Ja sitten tuotteiden esillepanoon / ulkonäköön / sellaiseentällaiseen. Ja sitten olinkin jo tilannut näytteitä noista tuoksuista, ja olin aivan täpinöissäni. Hinta ei ollut mielestäni lainkaan paha (~viitisentoista euroa), ja kun luin tuoksujen kuvauksia niin agjhgaujhgakg apua. Olen hieman höpsö, juu, mutta nyt kun paketti sitten saapui, ja näytti ihanalta ja upealta ja hurmaavalta ja söpöltä ja ja ja ja !!, niin mulle oli oikeastaan yksi ja sama paska miltä tuoksut lopulta sitten tuoksuisivat. Joku sanoisi että money well spent. Mutta. Kohta tuoksutan, jotta tiedän paremmin. Nyt saattaa siis seurata kuvaoksennus sekä asiattoman huonoja mielipiteitä asioista, joita en ymmärrä. Enjoy.

NÄIN SE PURKAUTUU
huomatkaa ammattilaiskuvaajan kyky ottaa myös sellaisia kuvia, joiden valotukset - ja kaikki muukin oikeastaan - ovat ... niin :---)
(kiinnittäkää tähän huomiota myös jatkossa, ja muihin kuvaajanlahjoihini, voitte oppia jotain hyödyllistä)

Sanon vielä että... siis, aww? En voi liikaa arvostaa kauniisti pakattuja asioita. En vain voi. Mutta siis. Kyseessä ovat näytteet ovat siis tuoksuja. ... Ja nyt mulla on ongelma että miten suomennan "natural perfumes". Tai kun luonnon tuoksut kuulostaa jotenkin vain väärältä. Samoin luonnolliset tuoksut. Ja tarkoitus olisi nyt kuitenkin välttää kaikenmoiset navettamielleyhtymät tässä... Yyh ääh. Hmmh. Sain neuvon kiertää ongelman, joten teen niin. Nää on tuoksuja, joissa ei ole käytetty keinotekoisia hajusteita. Vain luonnollisia aineita siis. Lisää aiheesta voitte stalkkailla tuolta kaupan sivuilta, mä en tosiaan ole ammattilainen. Näissä nyt on vain se jännä, että ovat yksilöitä - aina. Ja että nää tuoksuu jokaisen iholla erilaisilta. Ottakaa siis huomioon että nyt tässä tilanteessa aion arvioida tuoksua vain nenälläni tuosta näytepakkauksesta. Eli mun säkällä voi olla että tuoksu on hyvä näin, mutta mun iholla se on puhtaasti sitä itseään. Mut joo, nyt alan nuuhkia. Tilasin siis näytevalikoimasysteemijutun. Sain itse valita siihen neljä haluamaani tuoksunäytettä, maksoin, ja sitten postia tipahti luukusta. Ja ensimmäinen nuuhkittava uhri on nimeltään...

BLACK VELVET
"She drifts off to sleep and under moonlight she lies, cloaked only in blankets of black velvet sky"


Hmm, apua, tajusin että mulla on karkki suussa, eihän tää voi tuoksua nyt oikein. Helvetti (pilasin kaiken). - - Uusi yritys. Tuoksuu tuosta näytepakkauksen läpi... hyvälle (...)! Mausteinen. Tulee mieleen joku jännittävä jälkiruoka - jollain mystisellä tavalla. Okei JOO. Avasin tuon ja apua, nam?? Onko pakko tuoksuttaa muita kun tää oli niin jees? Mä en ehkä yritäkkään nyt tehdä mitään syväanalyysia kaikista tuoksuista mistä tää muodostuu koska siis. En osaisi. Eikä tavallaan kiinnostakaan, koska tää on hyvä. Tosi hyvä. Mystinen, ja ihan vaan vähän tekee mieli syödä tätä. Eli keskityn näissä kaikissa varmaan lähinnä esittämään reaktioitani, ja. Joo. Tää ylitti odotukseni, tästä on hyvä jatkaa - tai vaihtoehtoisesti tosiaan pelottava koska voiko tästä nyt enää paljoa parantaa?

CHOCOLATE MYSTIQUE
"A strong drink of dark morning brew to awaken the mind and stir the gypsy soul"


Oikeasti pelottaa nyt hieman. Mulla on kaikista suurimmat odotukset tän suhteen. Joten, apua. ... Hmm, tuoksuu melko samalle kuin tuo ensimmäinen - ainakin tuon näytepurkin läpi. Tai sitten ne on mun sormet kun sotkin tuota ekaa jo niihin asd. Tai sitten se johtuu siitä, että tässä on samoja asioita vähän sisällä (kyllä, nää kaikki on ehkä liian samanlaisia, mutta kun muhun vetosi aina kun kuvauksessa viitattiin sellaiseen tummaan, tai vastaavaan, tuoksuun ;___; olen heikkona sellaisiin). Katsotaan tuleeko tästä mitään, avaan tuon. Joo kyllä, aika sama. Mausteisempi vielä vai? Joo ja siis kyllä, nyt kun nuuhkin lisää niin ihan suklaakahvihan tuo on. Ihana. Pidän. Ei haittaa vaikka onkin samantapainen tuon Black Velvetin kanssa, koska molemmat on hyväntuoksuisia.

MIDNIGHT ALCHEMY
"The midnight hour will lend its hand as the hourglass drops its grains of sand. 
All the while there alchemy brews, in search of that eternal youth"


Noniin. Nyt toivon nenäni tähden että tää tuoksuu siinä erilaiselle kuin nuo kaksi edellistä. Tän nyt pitäisi olla eri tuoksuinen. Enkä vastaa onko mulla enää kohta nenää, jolla nuuhkia lisää, jos tää edelleen vain tuoksuu samalle! ... Ensivaikutelma on aika... VOI VITTU. Eeeeeh. Nenä, älä luovuta ihan vielä, ok? Avataan tää nyt ensin. ...jos avataan. En saa tätä näytettä auki voi gahiguhaggag. !! PIPARKAKKUTAIKINA ei apua! En hallitse kuolaamistani aaaa. Juu, jatkoon. Todellakin jatkoon. Rehellisyyden nimissä niin joo, on tässäkin samaa mut. Sit taas ei. Ja kun en näin voi sanoa mitä näille millekään tapahtuu iholla(ni), niin. Joo.

PAVO REAL
"I walk with pride and graceful beauty upon life's chosen path, 
with a gypsy crown upon my head and sight of stars within my grasp"


Juu eli kuten noiden ööh... käyntikorttien kuvistakin voi päätellä niin kolme ensimmäistä saavat (jopa) mut tuoksumaan semisti naiselliselta. Ja tää viimeinen taas... no, riikinkukolta. Se ei välttämättä ole varsinaisesti kyllä huono asia? Otan selvää. ... Juu, sama tuoksu tuossa ulkopuolelta, nyt meni luotto siihen. Toisin sanoen: älä tuomitse näytettä sen ulkoisen (...?) tuoksun perusteella. OOOOOKEI. Ei ny helvetinsaatana. Ei ole kyllä joo huono asia tuoksua riikinkukolta, kun se tuoksuu tältä. Oh my. OH MY. Tää on paras. Ihan vaan paras. Tää oli jotenkin... raikkaampi kuin muut. Muttei sellainen ärsyttävän raikas. En pidä sellaisista. Ollenkaan. Tässä ei ole sellaista vikaa. Ollenkaan. Voihan sentään. Olen aivan yllättynyt. Kaikesta, kaikista. Erittäin positiivisesti.

&&
EARTH & WILD ROOTS // bonuslahja ooh!
"From these wild roots I shall grow. With feet firmly planted 
I shall twist my way through life's darkness until I reach the light of the heavenly sky"


Nyt en kyllä tiedä yhtään mitä odottaa, aika loogisesti kun en mä tätä tilannut. Eli en siis tiedä... yhtään. Mitä tämä on. Tämä siis on tosiaan ylimääräinen lahja, kiitosta vain. Lueskelin tuota "tuoteselostusta" kaupan sivuilta tässä ennen kuin uskallan nuuhkaista ja... Nyt pelottaa sitten oikeasti! Pelottaa, koska listattuina on mm. myski (apua ei en pidä kovin?), minttu (oh gosh ei tuoksuihin minttua?) ja ... sienet. En nyt taida edes sen enempää kommentoida tuota viimeistä. Tai oikeastaan vähän: MITÄ SIENET TEKEE MUN TUOKSUSSA? Alkuoletukseni tälle tuoksulle: mädäntynyt sieni höystettynä mintulla, ja tää kaikki haisee vielä vanhalle miehelle (jolla on mahdollisesti alkoholiongelma). Pitää hengittää pari kertaa syvään (tätä suht raikasta ilmaa) ennen kuin uskallan avata ton. ... (Okei olen venyttänyt tätä jo yli puoli tuntia kai se on pakko vain avata toi ja haistaa.) ... (Noniin ihan oikeesti nyt Elina! Oot nyt vältellyt asiaa yli tunnin lähinnä päivittäen omaa last.fm-sivuasi tai kertoen ala-arvoisia pissakakkajuttuja. YLI TUNNIN. Ei voi olla näin vaikeaa, häpeän itseäni.) ... NYT TEEN SEN, oikeasti. ... ... ... ... Ööööööh. Tuota. Mätä kurkku? Apua. Pakko nuuhkaista uudestaan. ... Joo siis ihan ehdottomasti kurkku. Ja sillä ei oo kaikki ok. Todellakaan. Hyi. Hyi. Nauran täällä. Aikamoinen kontrasti on kyllä riikinkukon ja sienien tuoksuissa. Aaaaaaa. No tuota, kaikkea ei voi saada - ei varsinkaan sieniltä. Eikä varsinkaan ilmaisilta sieniltä. Muistakaapa se. Siinä tarinan opetus, nyt siis - koska en keksi enää vain parempaa tapaa lopettaa postausta kuin sienet (...) - peace & love & the end.

psst! olen pahoillani, tää ois ollut varmasti oikeasti viihdyttävä, jos oisin kuvannut videon - nyt on vain liian myöhäistä, yyh.

np: Draama-Helmi - Draaman taustat

7 kommenttia :

 1. Ahahaa ihanan koominen arvostelu! :'D
  Täytyy sanoa että menin itsekkin lankaan kun nuuhkin pulloja avaamatta niitä ja aattelin että ne kaikki tuoksuu melko samalta. Mut hei kiva kun tykkäsit! Ainakin joistakin, ei sen enempää mädistä sienistä.. 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :----D joo siis yllätyin todella positiivisesti kyllä :D odotin rehellisesti enemmän sitä mädän kasvin tuoksua kun en mää näistä mittään tiedä sinänsä - kokemukset tämmöisiin kasvipohjaisiin ja nestemäisiin asioihin taitaa rajoittua aikalailla lapsuuteen ja "säilytän tätä heinä+voikukka+kaikkimuumahdollinenvihreä -sekoitusta koko kesän vedessä tässä ämpärissä ja sitten nuuhkaisen" ... :---D

   ja just nyt ainoa mikä on ihan jees on se että repii paskaa huumoria irti vaan vähän ja ihan kaikesta :---D oi ja voi. mut joo. kyllä. yesyes XD

   Poista
 2. Oi, mahtava arvostelu :D Voi sienet sentään :D

  VastaaPoista
 3. Apua! Johtuuko kellonajasta vai mistä mut täällä peiton alla pimeessä hihitin ääneen. Kurkku parka kun sillä ei oo kaikki hyvin XD vaikutti tosi kiinnostavilta tuoksuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora sanoisin että... RAUHOITU, ok? :--D ja joo, sä olet oikeasti vain liian väsynyt jos hihitit tällaiselle. ...sitä ei taida nimittäintapahtua kuin erittöin väsyneessä mielentilassa ;--) pää tyynyyn, IRTI PUHELIMESTA, ja simmut kiinni.

   Poista