Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Värit värisee, alas varisee sateenkaari; viipaleina maahan karisee

Jos vaan ei tarvisi olla. Sattuu. Itkettää. En helvetti tiedä. Mä oon kadonnut. Poissa. Tunnen huonoa omaatuntoa kaikesta, koko ajan. Pelko ja häpeä herättivät mut keskellä yötä unestani. Päätin perua gynekologin kun vielä oli aikaa. En pystynyt, sillä järjestelmä ilmoitti ettei kyseisellä varausnumerolla ole tehty ajanvarausta. En voinut edes kuvitella soittavani. Huomenna sit jännityksellä vastaanotolle. Kai mulla pitäis olla aika kun sain siitä tekstiviestinkin. Sanon vaan että helvetillinen olo enkä tiedä pystynkö ilmaisemaan mitään tai mitenkään tai mitään. Ehkä se helpottaa vähän. Gyne on kuitenkin mukava. Maailma hajoaa hitaasti. Vihaan tätä. Viel melkee hengissä.

Tuntuu etten oo enää mitään. Kaikki katoaa. Yritän pelastaa jotain kuuntelemalla Teflareita. Ei tunnu miltään. Helvetti. En enää tiedä mikä on vialla. Kaikki hyvin, kaikki hajalla. Ajatukset karkaa. Ei niistä vain saa kiinni. Mua pelottaa, en ymmärrä. En ymmärrä. Mitä tapahtuu? Kukaan ei soittanut sen viestin tiimoilta. Tietenkään. Mä en itse pysty. Parempi niin. Ei mul ny niin vaikeeta lopulta ole. Oon vaan eksynyt ja vähän tyhmä. Tai vähän eksynyt ja tyhmä. Lisään volumea kun puhe tunkee läpi kuulokkeiden. Ois edes jotain selvää. Ei vaan saisi valittaa. Silti särkee taas. Vajaa neljä viikkoa, reilu seitsemänkymmentä tablettia särkylääkettä, mikään ei vie kipua kokonaan pois, ehkä kuolen pian, särky säteilee korvan edestä korvaan silmään leukaan otsaan niskaan. Mut en valita en jumalauta enää valita. Tehty mikä tehty ja omahan on vikani. En vain ole varma kuka on oikeassa. Onko kukaan?


Nauran vaikkei naurata yhtään. Kädet vääntyy ja vääntää jalkojen ihoa. En pysty keskittymään. Särkee sattuu kipua tuskaa saatana. Mä oon tuhonnut kaiken ja se ei tunnu hyvältä. Ei mitenkään. Mä en tiedä tiedä tiedä tiedä. Keskityn vain hengittämään. Ei ihminen kai muuta tarvitse. Mä oon yks iso valheita täynnä oleva kipuileva ihmisperse. En ansaitse. Sattuu, anteeksi. Pitää liikkua saunaan. Jos se helpottaisi särkyä. Levottomat jalat. Sanokaa jos pitää olla hiljaa voin lopettaa. Huomen sentään tilipäivä. Ei vittu. Jos vaan ei tarvisi olla. 

np: Teflon Brothers - Juusto katolle

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti