Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 4. maaliskuuta 2016

I am a waste of human space


En tiedä miten nukkumaanmenosta tuli taas näin vaikeaa. Missä vaiheessa lipsuin todella siihen tilaan, kun en voi hallita käsiäni ja estää itseäni kynsimästä verille kasvojani, reisiäni, olkapäitäni - koko kehoani. Päässä huutaa taas ja aina vain mä en jaksa mä en osaa mä en pysty mä en halua (kuin kuolla). Veri kovettuu rösöisiksi helmiksi, levittäytyy lohkeilevaksi kerrokseksi. Raavin sen pois, ja ihon auki - uudestaan ja uudestaan. Aina en huomaa mitä teen, joskus keskityn vain siihen. Rauha. Mikä mua ahdistaa? Kai se kaiken järjen vastaisesti on vain se, että kun fyysinen kipu väistyy niin jää tilaa psyykkiselle tuskalle. Sitä taas on mahdoton kestää, joten ulkoistan sen fyysiseksi. Mulla on ananaslimsaa, aamulla pitää maksaa laskuja, kello tulee kaksi, pitäisi nukkua. Mua ahdistaa, mua oksettaa. Mä en halua olla olemassa, en hengittää, en enää - en enää ikinä. Miksen opi, miksen ymmärrä? Miksi olen näin tyhmä? Päästä jo jumalauta irti. Itkettäisi. Kaikki on sekaisin ja päätä särkee. Kaivaudun kai peiton alle pian, sittenkin.

np: Soap&Skin - Me and the Devil

1 kommentti :