Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ja sit ne kysyy onks mul kaikki tänään hyvin


"DJ huutaa "rewind!" ja takas synnytyshuonees; muistot pyyhittynä mä palaan kuoreen"

Mä en jaksa en jaksa en jaksa en jaksa apua en vain jaksa. Maailma tuntuu turhalta, mä olen turha, kaikki on turhaa ja merkityksetöntä. Ei kiinnosta, ei jaksa kiinnostaa. Mitta alkaa olla taas täynnä; elämää, ihmisiä, arkea, hengittämistä. Ehkä katoan taas, enemmän tai vähemmän. Kai niin olisi paras - itseni kannalta, ja muidenkin kai. Joku paha luikertelee sisälläni; se polttaa silmien takana ja syö sisäelimiäni. Sattuu, sattuu loputtoman paljon - ja mä en edes tunne sitä, tiedän vain. Mitä mä nyt osaisinkaan tuntea - tai pystyisin? Oksettaa psyykkisesti, enkä tahtoisi edes mennä nukkumaan. Hereilläkään en kuitenkaan halua olla; olen umpikujassa. Tappakaa mut ennenko tapan teidät - tai itseni. Haluaisin vain istua loputtomiin saunan lämmössä ja astetta liian kuuman suihkun alla. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, monestakaan syystä (vesi maksaa eikä keho kestä saunaa loputtomiin). Tuntuisipa joltain, tai tahtoisinpa edes viiltää! Mutta en tahdo, enkä edes osaa enää. Mikään ei liikuta, maailma on turha, niin turha, turha, turha. Kasvoja polttaa polttaa polttaa polttaa ja mä kynsin kunnes veri valuu reisiä pitkin sääriin. Ohuita puroja, säälittäviä, harvoja. En mä pysty parempaan.

Mä en halua tätä mitään enää. Rakas veljeni, mä toivon että sä selviät. Rakkaat ystäväni, mä toivon että elämä kohtelee teitä hyvin. Mä toivon kaikkea parasta teille kaikille, vain parasta. Kello on puoli kymmenen, ja mä aion mennä nyt suihkuun. En jaksaisi enää. Kaikesta huolimatta täällä vielä.

np: Ruger Hauer - Täällä vielä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti