Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kesken - -

Leuka vittuilee pitkästä aikaa tasaisen jomotuksen sijaan viiltävällä kivulla. Sattuu niin ettei ajatus tahdo kulkea sumussaan, tähdet seikkailevat näkökentän rajoilla, suussa maistuu veri ja tekee mieli vain kaivaa silmä päästä - niin epäloogista kuin se onkin. Buranaa ja mä toivon ton yhden jo auttavan, sillä mulla ei ole enää kuin kaksi jäljellä. En ole täydentänyt varastoja kun en mä ole tarvinut särkylääkettä varmaan melkein kahteen viikkoon ollenkaan. Ehkä haen kylmäpakkauksen, ja jäädytän puolet kasvoista tunnottomaksi. Sekään tosin ei ole pitkään aikaan auttanut; ihoa alkaa vain polttaa ja sitten katoaa tunto, mutta syvällä palaa tuli ja huutaa kipu. Odotan nyt kuitenkin hetken josko Burana alkaisi yllättäen toimia. En vain haluaisi vielä sänkyyn - tai säryn kannaltahan se ei edes auttaisi, päinvastoin - joten kirjoitan keskittymisen vaikeudesta huolimatta.

Olen palellut taas useana päivänä, ja yönä. Loputon vesinuha ja aivastussarjat ovat palanneet. En tiedä onko näillä yhteyttä keskenään, mutta kuitenkin. Peitto, kaksi vilttiä ja villasukat - ja mä palelen. Lämmin suihku saa kehon kihelmöimään; iholla polttaa ja kiehuu. Seison suihkun alla niin kauan kuin kehtaan, mutta lämpö ei löydä tietään mun luo - ei todella, ei oikeasti. Tuntuu kuin lämpö hylkisi mua. Suihkun sammuttua kylmyys ympäröi mun sisältä kylmän kehoni myös ulkoapäin. Iho tuntuu lämpimältä, ja kehon lämpötila on aivan normaali. Silti palelen. Palelen loputtomasti. Vika on kai siis vain päässäni - jälleen kerran, oi kuinka mukavaa! Odotan vain viestiä siitä, että kehoni todella hajoaa, tekee kuolemaa. Se saisi tapahtua paljon nopeammin - mutta pääasia on kai, että se tapahtuu. Mut valtasi tänään ainakin hetkellisesti syvä rauha, sillä tunsin kuoleman läheisyyden. Loppuni tulee, se saapuu. Ei tarvitse odottaa loputtomiin - eikä edes kauan, uskon.

Ei helvetti. Tahtoisin kirjoittaa, tai en tiedä, mutta voisin kuitenkin. Mutta nyt sattuu. Sattuu todella. Kohta en enää pysty ajattelemaan ollenkaan. Apua. Pakko lopettaa nyt, kesken, heti. Anteeksi.


np: Suffocate For Fuck Sake - Blue Lights and Sunshine

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti