Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Posti Logistiikkakeskus 01010

Vein tänään postiin yhden jännittävän asian. Asianomaiselle saattaa selvitä suhteellisen pian, sillä lähetysten seuranta kertoo seuraavaa:

" Lähetys on kuljetuksessa. Arvioitu toimitusaika on 03.3.2016 klo 16:00 mennessä. "

Ei siitä enempää, koska eihän se kosketa kuin tuota yhtä henkilöä. Kunhan nyt vaan lesoon. Egsdiuhryhfsdkj. En tiedä oikein. Muusta. Silleen on ollut ihan ok. Väsyttää joo, mutta olen saanut nukuttua suhteellisen hyvin, kun ottaa kaiken huomioon. Söin eilen maustamatonta jogurttia ja mustikoita, sekä pitsaa. Hyviä asioita. Kävin saunassa (yksin - taas! *__*) - pakastimen kautta käytetty Lushin Whoosh -suihkujelly oli ihananananannaaa. Avasin TS4:n myös pitkästä (?) aikaa. Ajattelin tehdä niin kohta taas. Suhteellisen rauhallinen ja levollinen olo. Sellainen, ettei tunnu pahalta, muttei hyvältäkään kyllä, ja se on ok. Yritän olla kynsimättä kasvojani (muusta viis), sillä mulla ois kasvonaamioasia ja haluaisin kokeilla sitä. En vain viitsisi sitä lätkäistä naamaan, kun puolet on auki ja verillä. Yh. Siispä yritän ohjata käteni raapimaan muita ruumiinosiani - ei hyvä ratkaisu, mutta säästää mahdollisesti kasvojani. Kahdesta paskasta valitsen sen vähemmän paskan. Olkapääkin on paikoittain sellainen mukaisan vihertävänvalkoinen kun asioita tapahtuu siellä. Yh hyi, en pidä, en arvosta, en osaa silti lopettaa.

Lupailin joskus kuvia ostosasioista, luulen. Tässä näitä ois ny! Laatu on taas taattu, mut siitähän te pidätte - ja sitä te osaatte odottaakin. En petä koskaan. Että... suhteellisen uudet kenkäni, takkijuttu ja pari selkälippuasiaa, olkaa hyve! ♥


vagabond.com / outlet - EMMA 59€
( en löytänyt näitä kyseisiä enää ainakaan tuolta valikoimista )

Oh. My. Goddesshhhh. Nämä todellakin ovat parhaat kengät, joita olen jalassani koskaan pitänyt. Niin täyttä rakkautta kaikin puolin. Mun jalat yleensä kuolee jo pienestäkin korontapaisesta. Ja olihan se nyt vain ääretön riski muutenkin ostaa kengät netistä, koska usein mun jalkani ei vain mahdu. Se on liian korkea suhteessa pituuteensa ja. Ei vaan onnistu. Mut nää on täydelliset kyllä. Eivät tunnu oikeastaan miltään jalassa. Pehmeältä. Mukavalta. Ja uskallan (ja haluan) luottaa, että nää eivät itsestään kuole ekan kahden kuukauden jälkeen. Eri asia on sitten se kuinka nopeasti potkin näistä kärjet pilalle - mulla on some skillz in that shit.


H&M - kuviollinen takki 39.99€
( tällä hetkellä näyttää olevan -40% alennuksessa, että... le shieeet )

Tämä on kyllä oikeasti luonnossa kyllä paljon vihertävämpi kuin näissä kuvissa? En ymmärrä. No, sille ei nyt voi mitään mun taidoilla. Mutta joo. Ihastuin tähän jollain kierolla tavalla heti nähtyäni. Harvinaista kyllä en ostanut sitä heti sillä kerralla kun ensi kertaa sovitin, mutta lopultahan se jäi matkaan - hyvä niin. Hihat on semmoiset sopivasti epäkokopitkät, joten ei pääse keväämmällä ranteet hikoamaan, fuck yes. Emmää tiedä, tää on vaan ihana. Kevään ainoa plussapuoli: saan tän pian päälleni.


FennecDesingCo / etsy.com - selkälippuasia ~6€
( joo ei ole keskellä ja joo en jaksanut ajatella, lätkäisin vain )


FennecDesingCo / etsy.com - selkälippuasia ~6€
joo ei ole keskellä ja joo en jaksanut ajatella, lätkäisin vain )

Ummh. Ei ole särkenyt leukaa mitenkään erityisen paljon, ja oon selvinnyt aika lailla ilman särkylääkettä. Sellainen inhottava jomotus / kipu leuassa ja korvassa tuntuu kuitenkin koko ajan, mutten jaksa valittaa. Tää ny on vähän kaiken kanssa. Etten kerro kaikkea esimerkiksi hoitajille. En jaksa, en muista, en tahdo olla vaivaksi, en katso sitä tarpeelliseksi. Mistä mä voin erottaa, mikä on tarpeellinen tieto ja mikä ei? Ja ei me ehdittäisi koskaan oikeasti keskustella tai käsitellä mitään, jos mä vain kerrasta toiseen esittelisin luetteloni asioista, jotka vaivaavat. Aika saattaisi usein loppua silti. Ja jotenkin... onko se tarkoitus se, että mä kerron vain mikä on huonosti? Joka kerta ne samat? Onko edes mitään tarkoitusta - millään? (Ei.) Ehkä tää oli nyt sit tässä tältä erää. Avaan sen TS4:n ja unohdan maailman, syön kohta spagettia + jauhelihakastiketta, nukahdan kun siltä alkaa tuntua, yritän olla kynsimättä kasvojani. (Oon turha.)

np: Köyhä Jonne - Polta mut sporapysäkille

1 kommentti :