Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Ei koskaan mitään; ei koskaan yhtään mitään


Maailma katoaa. En tiedä, en tiedä. Kaikki on vaikeaa. En halua nukkua, en halua olla hereillä. En halua olla. Sitä samaa, sitä samaa. Näkökenttä on sumea enkä tiedä johtuuko se minusta vai silmälaseistani vai kuvittelenko vain. Pitäisi nukkua pitäisi pitäisi pitäisi ei pitäisi valvoa eikä suunnitella turhia. Päähän sattuu, sattuu, sattuu ja sattuu niin paljon. En halua kuulla enää kuinka huono olen, en. Tiedän sen itsekin, toistan sitä itsekin - jatkuvasti. Mä en jaksa ajatella, sammuttakaa mun aivot, nyt. Aivot pysähtykää - niin lepään.

Älä katso videotani, se on täyttä paskaa. Varoitan.mua huvittaa miten se, miltä näytän tuossa videossa, ei vastaa alkuunkaan sitä mitä tunnen sisällä
tyhjyys loistaa poissaolollaan mun kasvoja katsoessa
ja aikakin kuluu jotenkin nopeammin
mä en ymmärrä
en enää.

np: Chelsea Wolfe - We Hit a Wall

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti