Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Hajoaa, katoaa; pois

Loputon väsymys, rajaton uupumus. Pää huutaa verta ja pää huutaa lisää ja enemmän verta. Keho tarvii sitä, mieli tarvii sitä. Mä en enää vain helvetti kestä. Mutta pitää. Perjantaihin, ja viikonlopun yli. Sitten rauha ja vapaus ja voin tehdä mitä vain. Mun jalat ovat väsyneet; en voi hallita niitä ja tuntuu että kun nukuin nyt kahtena yönä yli kahdeksan tuntia niin jalat ovat vain villiintyneet entisestään. Ymmärrän että tästähän se neurologi puhui. Tästäkin. Päätä särkee, ja päässä heittää. Iltojen lisäksi päässä pyörii välillä myös päivisin, ja olen varma että pyörryn siihen paikkaan. Silmät painuvat kiinni ja pitää keskittyä pysymään hereillä; ei saa antaa pimeydelle valtaa, ei saa antaa tajun lähteä. Polilla kysymyksiä ja ehdotuksia. Jos keskittyisit ajattelemaan vähemmän, keskittyisit edes joskus vaikka kävelemiseen - kokeileppa nyt! - ja menetän kontrollin. Itken, itken, itken, itken ja tärisen ja nyin ja itken. Yritän pidättää itkua, mutten pysty. Hoitajat yrittävät kysyä mikä tuli, ja itken vain enemmän ja hallitsemattomammin. Onko sulle tapahtunut joskus jotain pahaa? Soperran etten tiedä. Onko joku koskenut suhun joskus ilman lupaa? En tiedä, en tiedä. Onko Elina nyt läsnä?- ja mä tunnen kuinka mun keho pyörittää päätään.

Mä olen vain kovin, kovin väsynyt. Mä en enää helvetti jaksa. En sitä ettei mua uskota, ettei mua kuunnella. Sitä kuinka hengittäminen sattuu, kuinka kehon liikuttaminen sattuu. Kuinka mun päässä on asioita, joita ei ole olemassa muille - ja silti toiset väittävät niitä tosiksi. En voi luottaa, en voi luottaa mihinkään, en keneenkään. Sattuu sattuu sattuu sattuu ja itkettää, mutten saa itkettyä.

Tänään katoaminen ei riitä. Tänään haluan vain kuolla.


np: Swallow the Sun - No Light, No Hope

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti