Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 5. toukokuuta 2016

"Maailma on liian mysteerinen minunlaiselle", sanoi hän ja hukuttautui ammeeseen


Hengittäminen raskasta, oleminen raskasta. Ajattelu raskasta ja uni pelottavaa, sillä en voi herätä kun tahdon. Huomenna nousen bussiin ja matkustan Jyväskylään. Tänään mä pelkään huomista, ja pelkään miten paljon huomenna pelkäänkään. Olen pakannut laukun, ja se ei edes pursua ylitse. Mun hiukset on värjätty, eivätkä ne enää tunnu likaisilta puhtaina tai valu päätä pitkin. Mä olen tehnyt tänään asioita enemmän kuin varmaan kahtena viime viikkona yhteensä. Mä pelkään niin. Mun jalat on väsyneet, mutta silti ne jatkavat. Mun mieli on väsynyt, mutta se pelkää unta. Mun keho on niin väsynyt, ettei se anna mielen enää hallita, ei valita. Mieli on paniikissa. Yritän syödä, yritän yritän yritän yritän mutta helvetti kehollani ei ole nälkä. Se ei tunne nälkää, ja se tulee tukalan täydeksi muutamasta suupalasta. Avasin sipsipussin eilen illalla. Olen yrittänyt huijata itseäni syömään edes niitä. En halua että keholta loppuu virta kesken. Mutta. Vaikeaa. Neljä sipsiä, ja keho ilmoittaa olen epämukavan täynnä. Helvetinvittu.

Väsymys on jostain syystä mennyt uusiin sfääreihin, ja nyt nukun kuutisen tuntia vain herätäkseni ja todetakseni ettei kehoni kykene olemaan hereillä. Mieli on jo täysin hereillä, mutta keho ei toimi - ei tottele - ja joudun kaatumaan takaisin sänkyyn. Lopputulos on lähemmäs yhdeksän tuntia unta ja todella uupunut olo herätessä. Nytkin on vaikea pitää silmiä auki. Pakko lopettaa kirjoitaminen aivan kohta tai ei seuraa mitään mukavaa. En vain jaksaisi liikuttaa kättä hiirelle, jotta voisin tehdä yhtään mitään. Ja vaikka kaikki muu on vaikeaa, sänkyyn kaaduttuani keho löytää jostain voimia jatkaa itsensä kynsimistä. En tiedä. Olen tänään aivan vitun kaikkea, mutta silti en yhtään mitään. Tahdon kaikean ja en tahdo mitään. Tahdon kuolla ja tahdon matkustaa Islantiin. Ja tahdon kuolla. En tiedä.

np: Ruger Hauer - Charlie Mansonin häät

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti