Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Ohjenuoran päässä roikkuu ruumis

Onko lintujen veri mustaa? Se kuulostaa mustalta. Ehkä en saa koskaan tietää. Mä en ole nähnyt kuin oman vereni virrat. Tummanpunaista, kirkkaanpunaista. Pysähtyneenä hetkeen; virtaa, virtaa. Mulla on ikävä sitä aikaa.

Voin laskea kuvaamani haavat yhden käden sormilla. Mun ei tarvinut; ne piirtyi verkkokalvoilleni. Löysin ne taas, kuvat - vahingossa eksyin. Sen kerran kun lavuaari tukkeutui; miten mua naurattikaan. Kaksi haavaa, kaksi tuntia. Se ei valunutkaan hukkaan vaan tukki koko putkiston kahdelta yöllä. Haarukka oli kaveri kun se piti avata.

Ehkä oon lintu, joka näkee verensä väärin. Mun suonissa ei virtaa terve puna. Mä oon sisältä musta - mustempi - ja se terva tukkii mut vaikka yrittäisin mitä. Mä hidastun, mä jään muista jälkeen. Lopulta mä pysähdyn; jähmetyn aikaan. Muutun muistomerkiksi siitä, miten väärin kaikki voi olla.


F A C T :
a   t h r e a t   w h e r e   t h e   d e a t h   o c c u r r e d ,   s o   t h e y   c a n   a v o i d   i t   i n   t h e   f u t u r e .

- -

" held in a choking grip; trapped and captive
give in and the essence of madness will be found
the thaw in your hearts freezes over as the blood flows in reverse

life fades, the flow reigns
for the sake of nothing
season changes
but you are still lost "

- -

Enää mikään ei virtaa.
Laava on jäähtynyt.
On vain ikuisuus
ja siihen pysähtynyt kivi.

( viekää mut kotiin täältä. )

np: Cult of Luna - Cygnus (feat. Julie Christmas)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti