Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 6. syyskuuta 2016

Tiistain annos vastauksia
Mul on tehtävä teille. En tiedä, tän tehtävän suorittaminen ei välttämättä vaadi tän videon katsomista maanantain videon lisäksi - tai se mahdollisesti edellyttää keskiviikon videon katsomisen - mut... Kertokaa please missä videossa on... ylimääräinen vierailija? :'---D Älkää paljastako mikä se on ko shhh onhan se nyt jännä - jos nyt ees tajuatte mitä tarkoitan. En oo ihan varma oliko se ainoa laatuaan... Mut luulen et kyllä tiedätte mistä puhun kun sen kohtaatte. Ok kiitos! Itse olen liian laiska ja pelokas näitä niin tarkkaan katsomaan; yikes.

(Möhlin jotain ton lopun kanssa mut joo laiskuus en mää jaksa tommosia korjata enää siinä vaiheessa kun on ladattu nettiin - pitäis kai tarkistaa se suoltamansa sisältö joskus etukäteen?)

4 kommenttia :

 1. Kommentoin ehkä näitä kaikkia videoita :D Oho mä en tiennyt että oot käynyt noin monessa maassa, siistiä että oot käynyt Jenkeissäkin, mua kiinnostais käydä siellä. Ja musta on vaan kiva kun selität asiat pitkästi, osaat selittää ne silleen että niitä (ja sua) on tosi kiva kuunnella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jenkit oli tylsä. toisaalta haluaisin nähdä jonkun kaupungin mut. en tiedä, mua ei itteä kiehdo se yhtään? :---D ja tietty saa kommentoida! :3

   Poista
 2. Mä oon varmasti maailman huonoin lukija, kun en ikinä kommentoi, anteeksi. :( Luen kuitenkin aina kaikki postaukset, mutta yleensä puhelimella, niin kommentointi on aika tuskallista monien typojen takia.

  Mutta halusin siis sanoa sitä, että mä oon iloinen sun puolesta, että sulla menee tällä hetkellä paremmim. Näitä vastausvideoita on kiva kattoa ja mua ei ainakaan yhtään haittaa, että sun vastaukset on pitkiä tai jos eksyt välillä sivuraiteille, se on vaan mielenkiintosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en sanois että menee paremmin... epätasaista, niin kovin epätasaista. nää videot ei anna lainkaan kuvaa miten voin. en muista näistä yhtään mitään :'---D mut joo. hengissä. se kai riittää. mut kiva kuulla että luet :3! ja että videotkaan ei haittaa :--D!!

   Poista