Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 28. marraskuuta 2016

Mitä

Lisään blogin vanhoihin vuosikatsauksiin musiikkitilastoja, sillä en saa unta. Silmäilen samalla niitä tekstejä läpi - enkä tunnista niistä yhtäkään. Avaan oman blogini, satunnaisen postauksen, luen. Tämä en ole minä, muistan tämän nyt, mutta en tämä ollut minä. En tämäkään. Enkä tämä. Kuukausi sitten - en minä. Puoli vuotta - en minä. Vuosi, kaksi, monta näitä on, apua, en ole täällä missään, kuka tämän kaiken on siirtänyt tekstiksi ja sitten vielä päähäni kuin se olisi etäisesti tapahtunut minulle; kuin minulla olisi muisto, joka ei ole omani, mutta jonka muistan kuin se olisi omani vaikka se ei tunnu omalta laisinkaan? Onko minua edes olemassa? Pelottaa. Entä jos katosin jo kokonaan?

"Pitää vain yrittää enemmän." Mutta mä yritän. Koko ajan. Kahtena päivänä pakotin itseni nukkumaan lattian sijaan sängyssä. En ole kai tehnyt niin sitten kesän - vaikea sanoa, en muista tarkkaan. Nukun perjantain ja lauantain välisen yön levottomasti - niin paljon unia arkisista asioista. Ennen nukahtamista panikoin kahden tunnin ajan itseni väsyksiin vain sängyllä istuen. Päivällä yritän päiväunia, mutta lähinnä olen vain halvaantunut ja palelen. Lauantain ja sunnuntain välinen yö on entistä levottomampi. Niinpä mä nukun taas lattialla. Sentään saan nukuttua. Sen pitäisi olla fiksu ratkaisu, sillä mulle on pitkään yritetty toistella että pitäisi muistaa kaksi asiaa: syödä ja nukkua. Ja välillä hengittää myös.

Taitaa olla että tällä hetkellä pitäisi olla nukkumassa. Helvetti. Mä en oikein hallitse tätä elämistä.


np: Frøder - Dopamine

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti