Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Kun muutuin varjoksi itseni varjosta

"Elina sä olet pelottava kun puhut noin. Meitä pelottaa."

Mä olen toiminut loputtoman väärin, antanut liikaa itsestäni ulos. Nyt mä tuijotan hävyttömästi jokaiseen löytämääni valvontakameraan kadulla; mäkin näen teidät. Odotan että ne noutaa mut viimeiseen säilööni. Kyllä mun aikani joskus tulee, ja betonikuution sisällä en voi satuttaa enää muita. Jään usein kiinni itselleni siitä että olen muuttanut totuutta pääni sisällä aivan muuksi kuin se on. Todellisessa maailmassa mitään uskomaani ei ole tapahtunut, ja sairaat ajatukset ovat omaa rakennelmaani. Hätkähdän - ja päätän että tämä kuuluu käsikirjoitukseen. Minä tahdoin näin. Kaikki etenee suunnitelman mukaan. Minähän tätä kaikkea hallitsen. Minä tämän kaiken loin.

Voisin sytyttää itseni liekkeihin ja kävellä tulenjumalana halki maailman; kylvää tuhoa ja kuolemaa.
Ihmisen tehtävä on tehdä itsensä onnelliseksi. Mä haluan palaa.

Tänä jouluna kukaan ei joutunut pelkäämään takiani. Mä olen oppinut piilottamaan itseni.
Valheet pitää vaikka mä väsynkin kulisseistani.

np: Soap&Skin - Voyage Voyage

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti