Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 27. maaliskuuta 2017

27.3.2017


Dissosiaation olemassaolo ilmiönä osoittaa, ettei mikään ole totta eikä yhtään keneenkään kannata luottaa, sillä jokainen tahtoo pohjimmiltaan muille vain pahaa. Jokainen on uhka, jokainen on potentiaalisesti osa Järjestöä. En enää niele teidän paskapuheita, yrittäkää vain. Todistitte että kaikki mitä mulla oli, oli kuviteltua. En todennäköisesti ole itsekään olemassa kuin teidän simulaatiossanne. Mäkin osaan pelata. Jos kaikki menee kuitenkin teidän pussiinne, on aivan sama mitä teen. Häviö on taattu, aina. Mä en uskalla enää tehdä mitään, sillä pelkään sen olevan dissosiointia. Eihän mikään toisaalta ikinä olekaan totta. Unohdan aina, vaikka minulle hoetaan sitä viikosta toiseen. Dissosioit - kuvittelet olemattomia. Maailma on illuusio, minä olen valhe, te valehtelette. Mitään ei ole kuin mun pääni sisällä - että voisitteko nyt vaan sammuttaa tän? Ei oo enää mitään. En ole hullu, tiesin vain liikaa. Nyt voisin mennä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti